Τουρ με E-Bike: Πούντα – Σπήλαιο Αντιπάρου

Περιγραφή περιήγησης

Αν η Πάρος είναι το κόσμημα που κοσμεί τις Κυκλάδες, η Αντίπαρος είναι το διαμάντι που την ολοκληρώνει. Ένας ιδανικός προορισμός που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το γειτονικό νησί σε ομορφιά, διασκέδαση και χαλάρωση.

Ξεκινάμε λοιπόν από την Παροικιά και μετά από 9 χιλιόμετρα ποδηλασίας φτάνουμε στην Πούντα. Από εκεί παίρνουμε το πλοίο για την Αντίπαρο και μετά από 10 λεπτά φτάνουμε στον προορισμό μας.

Ενώ είναι ακόμα νωρίς και η ζέστη δεν έχει φτάσει στα ύψη συνεχίζουμε για το σπήλαιο της Αντιπάρου. Το σπήλαιο είναι ένα φυσικό θαύμα που φιλοξενεί τους ωραιότερους σταλακτίτες και σταλαγμίτες που το καθιστούν ένα από τα πιο όμορφα φυσικά μουσεία στην Ελλάδα. Ταυτόχρονα, η θέα από εκεί πάνω είναι συγκλονιστική.

Μετά την περιήγησή μας στο σπήλαιο, θα απολαύσουμε ένα παραδοσιακό σπιτικό πικνίκ στην παραλία και θα έχετε την ευκαιρία να κολυμπήσετε!

Στη συνέχεια είναι ώρα να δείτε την ομορφιά του κέντρου της Αντιπάρου. Έχετε 1 ώρα ελεύθερη για να εξερευνήσετε το νησί, να κάνετε τα ψώνια σας, τις βουτιές σας και να απολαύσετε τον καφέ σας.

Τέλος, παίρνουμε ξανά το καραβάκι και επιστρέφουμε στην Παροικιά.

Μενού πικνίκ: Φρούτα και λαχανικά από τον κήπο μας, σπιτικό τζατζίκι, ελιές, παραδοσιακό παριανό τυρί, ποικιλία αλλαντικών, ψωμί, ενεργειακές μπάρες και μπισκότα.

*Παρακαλούμε ενημερώστε μας για τυχόν αλλεργίες!

Πακέτο περιήγησης

Advanced Bike Tour

Ποδηλατική εκδρομή με πικνίκ

  • electric bicycle

    Price per person. *The price includes the boat tickets as well as the entrance ticket to the cave.

    110€

Κάντε κράτηση για την περιήγησή σας

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα για να κάνετε κράτηση για την ξενάγησή σας.

Η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό για να επιβεβαιώσει τις λεπτομέρειες.

Ευχαριστούμε που μας επιλέξατε!

Shopping Basket

You cannot copy content of this page