Επισκευή ποδηλάτων Πάρος

ΕΠΙΣΚΕΥΉ & ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΉ ΠΟΔΗΛΆΤΩΝ

Εμείς στο“Oiconomakis Cycles” στην Πάρο, προσπαθούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή εμπειρία ποδηλασίας, όχι μόνο όσον αφορά τα είδη που πουλάμε αλλά και τις υπηρεσίες που παρέχουμε.

Bicycle Repair Shop
Bicycle Repair Paros

Σχετικά με εμάς

Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία, και το έμπειρο προσωπικό μας περιλαμβάνει τόσο παθιασμένους ποδηλάτες όσο και εξειδικευμένους μηχανικούς, οι οποίοι είναι πρόθυμοι να μοιραστούν τις γνώσεις τους μαζί σας.

Είτε θέλετε να ανακατασκευάσετε ένα vintage ποδήλατο, που έχει συναισθηματική αξία, είτε να φτιάξετε το σετ τροχών σας, ώστε να μπορείτε να το οδηγήσετε ξανά για πολλά χιλιόμετρα, το προσωπικό μας θα φροντίσει να είστε ικανοποιημένοι σε κάθε χτύπημα του πεντάλ κατά μήκος της διαδρομής, είτε αγοράζετε ποδήλατο είτε το επισκευάζετε.

Προσεγγίζουμε την επισκευή και την ανακατασκευή ποδηλάτων με επαγγελματισμό και προσοχή στη λεπτομέρεια.

Επομένως, επιτρέψτε μας να μοιραστούμε σήμερα μαζί σας λίγο από το πάθος μας για την ποδηλασία- περάστε από το “Oikonomakis Cycles” και ζήστε την εμπειρία του να λαμβάνετε εξαιρετική εξυπηρέτηση.

Υπηρεσίες επισκευής ποδηλάτων

Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή άριστης εξυπηρέτησης πελατών εκτός από μια ολοκληρωμένη επιλογή ποδηλάτων και επαγγελματική συντήρηση ποδηλάτων. Το να διασφαλίσουμε ότι φεύγετε από το κατάστημά μας ευχαριστημένοι είναι μια από τις κορυφαίες προτεραιότητές μας.

Το πιο σημαντικό είναι ότι, χάρη στους εξειδικευμένους και έμπειρους τεχνικούς που απασχολούμε, το ποδήλατό σας θα είναι σε θέση να αποδώσει στο έπακρο τις δυνατότητές της. Εσείς και η οικογένειά σας μπορείτε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο γνωρίζοντας ότι ένας εξειδικευμένος τεχνικός που ενδιαφέρεται για τη δική σας ευημερία και των αγαπημένων σας προσώπων επισκέυασε το ποδήλατό σας.

Τέλος, για μια πραγματικά μοναδική εμφάνιση του ποδηλάτου σας, μπορούμε να παρέχουμε υπηρεσίες αμμοβολής και αερογράφισης του πλαισίου.

Bike_Repairs_Paros (2)

Ανταλλακτικά

Ανεξάρτητα από τον τύπο του ποδηλάτου που οδηγείτε, θα βρείτε αυτό που χρειάζεστε στην εκτεταμένη αποθήκη μας με ανταλλακτικά και αξεσουάρ υψηλής ποιότητας. Όποιον τύπο ποδηλάτου κι αν ψάχνετε - ποδήλατο βουνού, ποδήλατο πεζοπορίας/τουρισμού, ηλεκτρονικό ποδήλατο, ποδήλατο δρόμου κ.λπ.

Bike_Repairs_Paros (3)

Ελαστικά & σαμπρέλες ποδηλάτου

Βρείτε εδώ στο κατάστημά μας Continental, Tufo και Schwalbe, τρεις από τους πιο αξιόπιστους κατασκευαστές ελαστικών του κλάδου.

Bike_Repairs_Paros (1)

Αξεσουάρ

Αξεσουάρ ποδηλάτων για κάθε είδος ποδηλάτου. Ό,τι χρειάζεστε, από πρόσθετα ανταλλακτικά έως κλειδαριές, από αντλίες έως ρυμουλκούμενα ποδηλάτων, είναι σε απόθεμα και έτοιμα για ταχεία παράδοση.

Shopping Basket

You cannot copy content of this page